30 χρόνια δίπλα
σας ...

Η εταιρεία

Μια οικογενεια

Η Εταιρία μας ξεκίνησε το 1991 , ως οικογενειακή επιχείρηση από τον Αθανάσιο Γκάτσο συγκεκριμένα στον τομέα καθαρισμού και συντήρησης κτιρίων και σε χρονικό διάστημα μιας 20 ετίας κατάφερε, , να καθιερωθεί και να εδραιωθεί, με επιτυχία, στα κεντρικά και νότια προάστια του Νομού Αττικής. Κατά την διάρκεια αυτής της πορείας αναπτύχθηκαν παράλληλα τα τεχνικά τμήματα ανακαίνισης και κατασκευής κυρίως μετά το 2006 και διαχείρισης & κοινόχρηστών από το 2013 και ύστερα.

Σήμερα , Η Nova έχει καταφέρει μέσα από το ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει να καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός κτιρίου και να αποδίδει λύσεις για κάθε είδους πρόβλημα. Απασχολεί 20 άτομα μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό και αρκετούς έμπειρους συνεργάτες εξωτερικούς .Διαχειρίζεται, συντηρεί , ανακαινίζει και είναι πάντα σε ετοιμότητα δίπλα σας.

Ποιοι
είμαστε...

Είμαστε ένα σώμα με 4 μέλη. Κάθε τμήμα διαθέτει την ομάδα εργαζόμενων του με τον υπεύθηνο του. Ξεχωριστή εμπειρία σε κάθε σκέλος που συμπληρώνει και βοηθά στην επίτευξη του τελικού στόχου. . . Να μείνετε ευχαριστημένοι !

Τι κάνουμε...

Δουλεύουμε συνεχώς με κύριο γνώμονα την συνέπεια . Είναι σημαντικό ο πελάτης να παίρνει αυτό που θέλει στην ώρα του.. σωστά και οικονομικά !

Καλέστε
μας...

Σύντομα κάποιος υπεύθηνος θα σας επισκεφθεί στον χώρο σας για τις ανάγκες σας.

τηλ κεντρο : 210 98 51 118