Ανακαίνιση
Ανακαίνιση

Τα παλιά σπίτια συνήθως εμφανίζουν προβλήματα στις υδραυλικές & ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τους, διαβρώσεις σε σοβάδες & τοιχοποιίες, παλαιωμένα κουφώματα, καθώς & πολλά από τα υλικά χρειάζονται συντήρησηεπισκευή ή & αντικατάσταση. Μην ξεχνάμε & την ενεργειακή αναβάθμιση του ακινήτου, καθώς τα παλιά σπίτια καταναλώνουν ποιο πολύ ενέργεια για την θέρμανση & την ψύξη τους, με αποτέλεσμα να δαπανάει κανείς πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ ότι αν είχε κάνει μια ανακαίνιση με σύγχρονες προδιαγραφές. Η παλαιότητα όμως δεν είναι ο μόνος λόγος για να προβεί κάποιος σε ανακαίνιση.Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μεταβάλλονται & σπίτια καινούργια 10ετίας & 20ετίας, ανακαινίζονται είτε για να αλλαχτεί η χρήση ενός δωματίου (πχ να ενοποιήσουμε των χώρο της παλιάς κουζίνας με το σαλόνι), η ακόμα & αλλαγή διαρρύθμισης εξ ολοκλήρου του σπιτιού. Διακοσμητικά υλικά, νέοι χρωματισμοίψευδοροφές & κρυφοί φωτισμοί είναι κάποιες από τις πολλές διακοσμητικές επεμβάσεις για να ανανεώσει κάποιος τον χώρο του. Οποιοσδήποτε & αν είναι ο λόγος, η Nova είναι εδώ για να σας βοηθήσει & να δημιουργήσει για εσάς το ιδανικό σπίτι!

Τι περιλαμβάνει η μελέτη & σχεδίαση ενός ακινήτου;

 • Αυτοψία στον χώρο του ακίνητου
 • Συζήτηση με τον πελάτη για τις αναδιαμορφώσεις που επιθυμεί να γίνουν, σύμφωνα πάντα με τον οικονομικό του προϋπολογισμό.
 • Αποτύπωση & καταμέτρηση των χώρων για την επιβεβαίωση της παλιάς κάτοψης (αν υπάρχει) ή την δημιουργία νέων κατόψεων του χώρου (σε περίπτωση που δεν υπάρχουν τα παλιά σχέδια).
 • Καταγραφή όλων των εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Φωτογράφηση του χώρου.
 • Παρουσίαση των νέων κατόψεων καθώς & των εναλλακτικών προτάσεων που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, ώστε να καταλήξουμε στην όσο το δυνατόν πιο εργονομική λύση.
 • Παρουσίαση των τελικών εργασιών που θα χρειαστεί ο χώρος.
 • Παρουσίαση (στον εκθεσιακό μας χώρο) των προτεινόμενων υλικών που έχουμε συμπεριλάβει στην μελέτη μας ή επιλέγετε διαφορετικά υλικά & τα προσαρμόζουμε στην τελική μας μελέτη.
 • Δημιουργία 3D (τρισδιάστατων φωτορεαλιστικών απεικονίσεων) κυρίως του χώρου της κουζίνας & του μπάνιου ώστε να γίνει καλύτερα κατανοητός ο συνδυασμός των χρωμάτων & των υλικών που επιλέξατε.
 • Ανάλυση των χρονοδιαγραμμάτων & των διαφόρων λεπτομερειών.
 • Διαμόρφωση του τελικού κοστολογίου βάση του αρχικού σας προϋπολογισμού.

Το αποτέλεσμα
Με την διαδικασία που προηγήθηκε το σημαντικότερο αποτέλεσμα είναι, ότι πριν ξεκινήσει οποιαδήποτε εργασία, εσείς έχετε επαρκή εικόνα του τελικού αποτελέσματοςγνωρίζετε το τελικό κόστος, & το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

ψηφιακή εποπτεία
training experts

κορυφαίο πελατολόγιο

7 πιστοποιήσεις

πανελλαδική κάλυψη

 
0
Ώρες υπηρεσιών   στην Αττική την ημέρα
0 %
 Ικανοποίηση πελατών    
0
Κτίρια σε όλη την Αττική